Obsah hlavní stránky
📌 Přivítání – představte se!
M
Martin Kopecký
16.04.2026 13:28
👁 86 zobrazení
Vítejte na fóru pamatky.cz! 👋
Jsem Marek, správce webu, a jsem rád, že tu máme místo kde si mohou nadšenci do kulturního dědictví povídat.
Představte se – odkud jste, jaký typ památek vás nejvíce zajímá a jaká je vaše oblíbená?
Jsem Marek, správce webu, a jsem rád, že tu máme místo kde si mohou nadšenci do kulturního dědictví povídat.
Představte se – odkud jste, jaký typ památek vás nejvíce zajímá a jaká je vaše oblíbená?
7 odpovědí
M
Markéta Dvořáčková
18.04.2026 14:54
Chyby nejlépe reportovat přes tlačítko 'Nahlásit chybu' na stránce dané památky. Správci to vidí okamžitě.
M
Martin Kopecký
25.04.2026 01:50
Zdravím! Jsem Martin z Olomouce, a jako archeolog amatér trávím víkendy hledáním zbytků středověkého osídlení na Hané. Rád porovnám poznámky!
E
Eva Procházková
03.05.2026 12:10
Dobrý den všem! Jmenuji se Eva a píši blog o románské architektuře v Čechách. Narazila jsem na tento web a jsem nadšená — konečně přehledná databáze památek.
O
Ondřej Horák
11.05.2026 22:00
Ahoj! Ondřej, fotograf na volné noze z Prahy. Specializuji se na architekturu a snažím se fotografovat hrady v neobvyklém světle nebo ročním období. Snad se zde najdeme na výletech.
K
Kateřina Malá
20.05.2026 08:43
Zdravím! Kateřina, učitelka dějepisu ze Zlína. Používáme tuto aplikaci se studenty jako referenční zdroj při projektech o místních památkách. Skvělý nápad!
J
Jakub Vlček
28.05.2026 19:43
Čau! Jakub, student historie z Brna. Baví mě hlavně husitské opevnění a pozdně gotická architektura. Jsem tu nový, ale těším se na diskuse.
J
Jana Nováková
06.06.2026 06:00
Ahoj všichni! Jana z Prahy. Cestuji za památkami každý víkend — loni jsem navštívila přes 80 hradů a zámků. Tento rok chci projet celou Moravu. Ráda se podělím o tipy.
Přihlaste se pro přidání odpovědi.